GVN International Tax Services
About GVN International Tax Services
M.G.H. van Namen

M.G.H. van Namen LL.M is senior belastingadviseur van GVN International Tax Services.

Hij heeft een Master in fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden. Hij heeft meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van de belastingen.

Martijn begon zijn carrière bij de de Belastingdienst (Nederlandse Belastingdienst). Hij richtte GVN Adviseurs (een Nederlandse fiscale advies- en administratie bedrijf voor Nederlandse ingezetenen en bedrijven) in 2006. Op dit moment is hij nog steeds een partner bij de directie van GVN Adviesgroep N.V.

GVN Adviesgroep N.V. heeft vestigingen in Amsterdam, & apos; s-Hertogenbosch, Leiden en Zaltbommel.
 
Vincent van Wijgerden

Vincent van Wijgerden LL.M is Sr. Belastingadviseur en mede-oprichter van GVN International Tax Services.

Hij heeft een graad in Fiscaal Recht (met nadruk op internationaal fiscaal recht) aan de Universiteit van Maastricht en een master in Europees recht aan de Universiteit Leiden. Hij heeft meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van de belastingen.

Vincent begon zijn carrière bij de de Belastingdienst (Nederlandse Belastingdienst). Daarna werkte hij voor KPMG Meijburg als expatriate belastingadviseur en bij Van der Bend Belastingadviseurs als expatriate en vennootschapsbelasting consultant.

Naast zijn werk bij GVN International Tax Services, is Vincent ook docent (International) Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is co-auteur van een boek met geselecteerde teksten van internationale belastingverdragen voor expatriate belastingadviseurs.